Veronika #32534 | Afrodity.sk · Escort, Erotik, Sex, Amateur und porn

Veronika #32534

Bratislava II.
Ružinov

Zavolať

0911 110 350
Spomeň, že voláš z Afrodity.sk
Vek:: 
38
Výška:: 
177 cm
Váha:: 
54 kg
Prsia:: 
6 silikon
Jazyky:

O mne:

Ahoj. Čo je krajšie ako urobiť muža aspoň na chvíľu šťastným v dnešnom náročnom, uponáhľanom svete a vyčariť mu na tvári úsmev. Chcete prežiť neuveriteľne dobrý sex v luxusnom prostredí s krásnou,177 cm vysokou, dlhovlasou blondínkou s krásnymi veľkými prsiami? Zbožňujem inteligentných, pozitívnych, upravených mužov nad 40 rokov s ktorými sa môžem porozprávať o ich živote, pretože viem že muži to v dnešnej dobe nemajú ľahké. Vzhľadom k môjmu povolaniu, som opatrná pri výbere vhodného muža. Preto prosím nevychovaní muži, primitívi, vulgárni muži vo svojom vlastnom záujme vyhnite sa môjmu profilu. Môj deepthroath je jedinečný a nikde nenájdete ženu, ktorá je v tomto dobrá ako ja. Výborný ste v tom, čo radi robíte a ja deepthroath milujem, je mojou vášňou, obsesiou. Zbožňujem normálny/análny živočíšny sex s mojimi nespočetnými mokrými orgazmami. Prosím napíšte mi na Whatsapp, vzhľadom k mojej práci treba si dohodnúť stretnutie dopredu, najlepšie medzi 9-10:00 ráno, najneskôr hodinu pred stretnutím, aby som si vedela zorganizovať čas. Buďte prosím konkrétny, napíšte mi deň, čas a vaše obľúbené spodné prádlo. Tomuto sa venujem len cez deň, nie večer a už vôbec nie v noci. V prípade záujmu vám napíšem stránku, kde nájdete hodnotenia na moje "schopnosti.".Prosím vzhľadom k nedostatku času, nemám čas na diskusie a preto na správy typu "Ahoj" neodpovedám. Taktiež nedvíham neznáme čísla. Bohužial život plynie rýchlo a uniká nám medzi prstami, bez toho, aby sme boli skutočne šťastní, preto neobávajte sa smiať s plného hrdla, starať sa o druhých, žiariť a najviac zo všetkého milovať. Jediné, čo nám zostane sú krásne spomienky. Som absolútne diskrétna a vyžadujem absolútnu diskrétnosť aj zo strany muža. Ďakujem za porozumenie a prajem krásny deň. 1 hod.- 300 Eur
V prípade zneužitia môjho profilu, fotiek, komunikácie so mnou ako aj uvedenia nepravdivých údajov o mne vyvodím právne dôsledky.

Ďalšie informácie:

Vlasy:: 
Blond
Oči:: 
blau
Postava:: 
schlank
Orientácia:: 
heterosexuell
Typ:: 
Privat
Služby: 
deepthroating
rucken
klassischer sex
herren anal lecken
kugeln lecken
oral ohne kondom + ejakulation
oral ohne kondom
oral
piss
schlucken
squirt
sperma im mund
Skúsenosti:: 
sehr erfahren
Diskrétnosť:: 
allein
Dostupnosť:: 
Montag: 10:00 -17:00
Dienstag: 10:00-17:00
Mittwoch: 10:00-17:00
Donnerstag: 10:00-17:00
Freitag: 10:00-17:00
Samstag: dohodou
Sonntag: dohodou
Milujem:: 
sanfter sex
klassischer sex
harter sex
tierischer sex
aufmerksame männer

Ďalšie afrodity:

Es wurde noch kein Inhalt erstellt.

Sú fotky alebo profil nereálny? Prosíme, ohláste nám to na info@afrodity.sk, pravdivosť profilov je pre nás aj našich návštevníkov veľmi dôležitá. Ďakujeme!

Bitte nicht Ausländer. Danke